Ana içeriğe atla

...mavi zikzak bitti...



dün son sıra kaldı demiştim bugün son sırayı bitirip kenarını geçtim ve bitti sonunda:))şimdi arkasına annem kumaş diktirecek.



kenarlarını da toplasın diye bu şekilde yaptım.diğer zikzak örtümde olduğu gibi.



bu da şimdiye kadar yaptıklarımın toplu bir görünüşü:)) gitgide çoğalacaklar inşallah:))

umarım beğenirsiniz..

sevgilerimle..

Yorumlar

  1. Alonem zaten renkleri çok güzel, modeli çok güzel, e çokta düzgün örüyosun :) sonuç elbette harika olucak. Ellerine sağlık, mutlu günlerde kullan canım benim..

    Daha çoğalıcak onlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene sevindim aslım:)malum zevkine güvniyorum:)

      Sil
  2. Harika olmuş ellerine sağlık, hangi amaçla kullanacaksın bu örtüyü Nesciğim merak ettim neden astarladığını astarlamadan olmuyor mu olmuyorsa neden olmuyor ço sordum değil mi? Merak işte benimkisi yapacağımdan değil dağarcığa bilgi sığdırmak yanlışı düzeltmek baabında:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seccade olarak kullanılırsa eğer astar olacak ablacığım.astarlamadan olur da kullanım açısından astarlatacağız biz.diğer yaptıklarım astarsız :)

      Sil
  3. ELLERİNE SAĞLIK ÇOK HOŞLAR BECERİKLİM:
    HAYIRLI AKŞAMLAR:))

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık renklerin kombini çok hoş.

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuşşşş.. oyuncaklardan fırsat bulabilisem ve becerebilirsem yapmak istediğim bi modellerden biri (aramızda kalsın pek becerekli değilimdir:S)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. becerememek değil de vakitsizlik diyelim bence senin yapamamana:)
      çünkü amigurumi yapmak kolay değil.ben de onu yapamıyorum mesela

      Sil
  6. Renklerin uyumu çok güzel. ben de severim bu tarz ürünleri. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuş canım renklerde süper..ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler marifetane beğenmene sevindim...

      Sil
  8. o ne o başlığa bak sen misileleme yapar gibi:D
    yavrucum ben koltuklara ve üzerindekilere bayıldım cnm:)
    beni merak eden yorum yazan ellere çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  9. nasıl beğenilmez ki bu güzellikler? eline sağlık.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Harşka olmuş,inan bayıldım.
    Ellerine sağlık canım..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Bunu yapmak sabır işi valla zor görünüo tebrikler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler birgül:))bu konuda biraz sabırlıyım sanırım:))yeni bişey başlamak istiyorum bakalım ne çıkacak:)

      Sil
  12. Ben nasıl gözden kaçırmışım bu güzel battaniyenin bitişini:)
    Ellerine sağlık canım benim.

    YanıtlaSil
  13. nasıl yaptığınızıda koyarsanız çok güzel olur.

    YanıtlaSil
  14. http://alonenes.blogspot.com/2011/11/yeni-battaniyem-ve-yapls.html

    burada yayınlamıştım oradan bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

...4. motif etkinliği duyurusu...

artık gelenekselleştiğine göre her yıla bir etkinliğin olacağı bir etkinliğe daha başlıyoruz bazı arkadaşlarımızın isteğine göre. bu sefer şartlar biraz değişik malesef.  son iki sefer herkese güvendiğimiz için göndermeyen kişiler oldu malesef bu sefer herkes katılım sağlayamayacak. ve eğer katılım sağlanacaksa da yeni kişilere son ay gönderim yapılacak. malesef son iki etkinlikte ağzımız yandığı için böyle bir karar aldım. telefon numarası değiştirip gönderim yapmayanlar dahi  oldu... şimdi gelelim şartlara 1. ipi nako bonbon lüks  ya da nako baby ya da nako pırlanta olacak modele göre belirleyeceğiz. 2. katılımcılara maille birkaç motif  örneği göndereceğim seçimi birlikte yapacağız. 3.motif seçiminden sonra ben örüp ölçü vereceğim herkes o ölçüye uyacak 4. 5 er kişilik gruplar oluşturacağım 5. herkes herkese göndermeyecek herkes 25 er motif yapıp 4 kişi bir  kişiye yollayacak böylelikle herkeste 100 mitof olacak 6. etkinlik 4 ay sürecek 7. ocak a

... 13.Motif Etkinliği...

Selamlar...  Malum yıllar yıllar önce geldim WhatsApp yokken blog üzerinden motif etkinliği başlatmıştım. Her ay birimize motif yolluyorduk. Yıllar geçti kemik kadromuz oluştu ve 13. Etkinliğimizi yapıyoruz bu yıl. Bazılarımız karışık renk istedi bazılarınız tek renk.  Dört ay boyunca öreceğiz ve benim ilk ay ördüğüm motifler yukarıdaki fotoda 🧡 Motifimizin yapım aşamalarını Nilgün sağolsun anlatıp fotoladı bizler için.  Ben bana gelecek rengi beyaz olarak belirledim. Bakalım sonrası nasıl çıkacak.  Modele uygun İnternetten bir kaç model paylaşıyorum. Yapmak isteyen olursa diye.  Bu örneklerden biri.  Böyle altıgen de yapılabilir tabi 😇 Bu da hatırlarsanız benim ördüğüm aynı model. 🌸 Ne diyoruz o zaman başlasın yeni Etkinlik...  Sevgiler... 

... Yeniyıl Hediyeleşmesi...

Selamlar...  Öncelikle herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl diliyorum...  Motif ve kitap grubumuz var malum sürekli bahsettiğim. Her yılbaşında sürpriz hediyeleşme yapıyoruz aramızda. Bu yıl çekiliş görevlisi ben idim  Eşleşmeleri kura ile yaptım amaaaaaa kim kime çıktı, kimseye hediyesini alana kadar söylemedim 🙈 İki yıldır kime alacağımızı bilmeden yapıyoruz hediyeleşmeyi ki sürprizi ve heyecanı bol oluyor. Son dk ya kadar kim kime çıktı bilmiyor. Kargo fotosu atıyor adresi alıyor ve yola çıkıyor hediyeler 😇 Bu yıl konseptimiz paketi açınca içinde yılbaşı renkleri çıkması idi o yüzden bolca yeşil kırmızı beyaz göreceğiz...  Bu Hatice'den Zeynep'e ...  İlk ulaşan paketimiz idi ve böylelikle coşkumuz başladı.  Sevgi'den Fatma'ya bu paket...  Kupanın güzelliğinde gözüm kalmadı değil 😃 Hasibe'den Hatice'ye ...  İnce işler Hasibe'den sorulur 🌸 Sevcan'dan Gonca'ya ...  Sevcan abla kargo